Pizzakväll!

Här hemma har vi snöat in på ett recept på LCHF-pizza som är riktigt kickass! Degen med tomatsås, köttbullar, köttfärs, mozarella och en galet stor mängd ost är to die for! Nästan som riktig pizza!
Pizzabotten
5 ägg
2 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1,5 tsk bakpulver
Salt
50 gram smält smör
1/2 dl grädde
Ugn: 200 grader
Lägg bakplåtspapper på två plåtar och sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret och låt det svalna. Vispa äggen fluffiga.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner dem i äggfluffet. Låt stå i minst fem minuter, häll sedan i grädde och smör och blanda. Bred ut smeten i ett tunt lager på de båda plåtarna (Vi brukar få två hela plåtar, men då blir botten rätt tunn) och strö över lite pofiber. Öööös på med ost och skjuts in i ugnen i cirkus tio minuter.
Sedan är det bara att köra på som vanligt - lägg på innehållet och grädda sedan i fem minuter till!
Voilà!
Receptet kommer härifrån från början.
Trackback